مشاهده تمام مقالات

یکی از بهترین روش های جایگزینی دندان های پوسیده، دندان مصنوعی است دندان مصنوعی برای کسانی که به هر دلیلی تمام یا بخشی از دندان های خود را از دست داده باشد بسیار مناسب است. کارت بیمه تخفیف دندانپزشکی و زیبایی سلامت کارت در این مقاله قصد دارد تا شما را با انواع دندان های مصنوعی و کاربرد آنها آشنا کند.

انواع دندان مصنوعی
انواع دندان مصنوعی

انواع دندان مصنوعی با بیمه

دندان های مصنوعی انواع مختلفی دارند که هر یک بسته به نوع فک و ساختار  لثه های شما متغیر می باشد.

دندان مصنوعی متحرک

پروتز های متحرک در زمان های قدیم تنها راه بازیابی دندان ها بود اگر شخصی دندانهای دائم خود را از دست می داد تنها چاره او استفاده از دندان های مصنوعی متحرک بود.

دندان های متحرک خود به دو دسته

دست کامل دندان مصنوعی با بیمه

دست دندان کامل برای کسانی در نظر گرفته می شود که تمام دندان های خود را در اثر پوسیدگی شدید دندان یا عفونت لثه از دست داده اند. در این مورد یکی از راه کارها گذاشتن دست دندان کامل می باشد. برای این کار متخصص ابتدا از فک ها غالب تهیه کرده و بر اساس درخواست مشتری جنس دندان انتخاب شده و دست دندان مصنوعی با بیمه به طور کامل ساخته می شود.

دندان مصنوعی تکه ای

از دندان مصنوعی تکه ای زمانی استفاده می شود که مراجعه کننده بخشی از دندان های خود را کشیده باشد و برای پر کردن جای خالی دندان از دندان مصنوعی تکه ای استفاده می کند. برای این منظور پزشک از جاهای خالی قالب گرفته صرفا برای این قسمت ها پروتز درست می کند.

دندان مصنوعی ثابت 

این نوع از دندان ها همان ایمپلنت ها هستند که امروز تا حدودی جایگاه دندان های مصنوعی را به خود اختصاص داده اند. ایمپلنت ها نوعی از دندان ها مصنوعی هستند که به روی استخوان دندان پیچ می شوند و تاژ دندان روی آن قرار می گیرند. حسن ایمپلنت ها این است که این دندانها در دهان فیکس هستند و عملکرد دندان دائم را دارند. 

دندان مصنوعی ژله ای

دندان مصنوعی ژله ای معمولا مناسب برای کسانی است، که مدت زمان زیادی بین قالب گیری تا ساخت دندان یا ایمپلنت دندان آن ها صرف شده است. به صورت موقت ملزم به استفاده از این پروتز ژله ای هستند تازمانی که منتظر جایگزین دائم دندان باشند.

این محصول دارای قیمت بالایی است. این نوع از دندان مصنوعی معمولا نمی تواند جایگزین مناسبی برای دندان مصنوعی سنتی باشد زیرا به خاطر بافت نرم این نوع از دندان مصنوعی احتمال خراب شدن آن زیاد است لازم به ذکر است که دندان مصنوعی ژله ای بخاطر بافت نرمی که دارند برای خوردن غذا و صحبت کردن خیلی مناسب نیستند.

دندان مصنوعی چسبی

دندان مصنوعی چسبی نوعی از دندان مصنوعی است که توسط چسب دندان روی فک و لثه فیکس می شود و از چسب مخصوص دندان برای فیکس کردن  دندان مصنوعی استفاده می شود. این نوع از دندان های مصنوعی گزینه بسیار مناسبی برای دندان های از بین رفته می باشد.

دندان مصنوعی متحرک
دندان مصنوعی متحرک

مراحل اولیه ساخت دندان مصنوعی با بیمه

برای ساخت دندان مصنوعی ابتدا باید مراحلی طی شود که به بررسی آن ها می پردازیم

بررسی دندانپزشکی

برای ساخت دندان مصنوعی ابتدا دندانپزشک طرف بیمه فک شما را مورد بررسی قرار می دهد.

قالب گیری

دندانپزشک توسط قالب اندازه فک شما و مواد آلژینات از لثه شما قالب تهیه می کند

قالب اولیه

بعد از مرحله قالب گیری توسط مواد آلژینات در لابراتوار قالب اولیه ساخته می شود.

تست اولیه

قالب دندان مصنوعی توسط دندانپزشک تست شده و ایرادات توسط مواد پلی اتر برطرف شود.

ساخت دندان مصنوعی
ساخت دندان مصنوعی

نحوه ساخت دندان مصنوعی

بعد از قالب گیری اولیه قالب دندان به لابراتوار فرستاده می شود و مراحل ساخت در لابراتوار شروع می شود.

قالب اصلی توسط پزشک معالج از نظر شکل ظاهری  تایید می شود. 

دوباره همه اجزا به لابراتوار فرستاده می شود در لابراتوار قالب ها روی هم نصب می شوند و از روی آن شروع به ساختن دندان مصنوعی آزمایشی می کنند. بعد از اتمام ساخت دندان مصنوعی، دوباره به کلینیک دندانپزشکی ارسال می شود. دندان پزشک آن را در دهان بیمار تست می کند و نقایص را مشخص می کند و بعد از آن لابراتوار شروع به ساخت دندان های اصلی برای دندان مصنوعی می کند.

در جلسه بعد دندان مصنوعی در دهان بیمار گذاشته می شود و بعد از آن اگر نقصی وجود داشت دوباره پزشک آن را اصلاح می کند.

کلینیک ها و دندانپزشکی های طرف قرارداد با بیمه طلایی زیبایی و دندانپزشکی سلامت کارت به ما اطمینان می دهند تا از بهترین برند مواد در امر زیبایی و دندانپزشکی برای درمان شما استفاده کنند.

مزایای دندان مصنوعی با بیمه

  • یکی از محاسن بزرگ دندان مصنوعی  برگرداندن زیبایی لبخند به بیمار است.

  • از دیگر محاسن دندان مصنوعی هزینه پایین آن نسبت به ایمپلنت می باشد.

  • نیاز به جراحی نداشته و برای کسانی که مشکل لثه دارند بسیار مناسب است.

معایب دندان مصنوعی

از معایب دندان مصنوعی می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • متحرک بودن دندان مصنوعی

  •  دندان مصنوعی ممکن است هنگام غذا خوردن و صحبت کردن لق بزند در دهان جابجا شود

  • هنگام استفاده از دندان مصنوعی ممکن است فرد هنگام استفاده از مواد غذایی سفت و چسبناک اذیت شود.

  • احساس یک شی اضافه در دهان از دیگر معایب دندان مصنوعی می باشد.

دوام دندان مصنوعی

اگر از دندان های مصنوعی به درستی استفاده شود و با آن ها مدارا شود عمر مفید آن افزایش پیدا می کنند.عمر دندان مصنوعی با بیمه بر اساس جنس دندان ساخته شده بین 7 تا 15 سال می باشد. دندان های مصنوعی قابل تعمیر هستند.  

تمیز کردن دندان مصنوعی

تمیز کردن دندان مصنوعی بسیار ساده بوده و دارای اهمیت زیادی است.

برای تمیز کردن دندان مصنوعی ابتدا آن را از دهان خارج کرده و توسط مسواک و خمیر دندان و یا مواد شوینده مخصوص دندان مصنوعی آن را تمیز کنید و آن بشویید. سپس آن را در محلول آب نمک بگذارید تا کاملا استریل شود.

قیمت دندان مصنوعی با بیمه

قیمت دندان مصنوعی بسته به نوع و جنس آن دارد دندان ها از مواد مختلفی ساخته می شود و جنس تاج دندان متفاوت است اما این نکته را در نظر داشته باشید که قیمت دندان مصنوعی نسبت به ایمپلنت دندان خیلی پایین تر است. برای دریافت لیست قیمت دندان مصنوعی به سایت کارت تخفیف بیمه طلایی دندانپزشکی و زیبایی سلامت کارت به آدرس salamtcard.com مراجعه نمایید.

خانه

تعرفه ها

درباره ما

وام

سوالات