مشاهده تمام مقالات

دهان شویه مایعی است که برای شستشو، بهداشت دهان و دندان استفاده می شود.

دهان شویه حاوی مواد ضد عفونی کننده است و باکتری هایی که در دهان زندگی می کنند را از بین می برد. بعضی از این دهانشویه ها برای از بین بردن بوی بد دهان و بعضی دیگر برای جلوگیری از پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار می گیرند.
اگر برای خوشبو شدن دهان خود از دهان شویه ها استفاده می کنید باید بدانید که اثر آن ها بیش از 3 تا 5 ساعت طول نخواهد کشید.

بهتر است برای رفع بوی بد دهان به دندانپزشک مراجعه کنید تا علت اصلی آن مشخص شود. بیماری های لثه، پوسیدگی دندان، سینوزیت مزمن و مشکلات دستگاه گوارش از دلایل اصلی ایجاد بوی بد دهان هستند و با استفاده از دهان شویه ها برطرف نمی شوند. علت بوی بد دهان در 90 % مواقع از محیط دهان منشا می گیرد و تنها در 10% موارد علت آن منشا سیستمیک دارد.

طرز استفاده از دهانشویه
طرز استفاده از دهانشویه

طریقه ی مصرف دهان شویه؟

برای مصرف محصولات بهداشتی باید طرز استفاده آن را از روی بروشور محصول بخوانید. به طور کلی اکثر دهان شویه ها به روش زیر مورد استفاده قرار می گیرند.
دندان های خود را مسواک زده و نخ دندان بکشید. اگر از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده می کنید بعد از مسواک زدن کمی صبر کنید چرا که مصرف دهان شویه بلافاصله پس از خمیر دندان فلوراید غلیظ خمیر دندان را می شوید.
به اندازه ای که روی محصول درج شده از آن استفاده کنید. معمولاً این مقدار بین ۳ تا ۵ قاشق چایخوری می باشد.
مایع را در دهان خود بریزید و آن را در دهان بچرخانید. نکته ی مهم این است که مراقب باشید دهانشویه را قورت ندهید.
مدت زمان غرغره 30 ثانیه می باشد و سپس آن را بیرون بریزید.

استفاده از دهانشویه

اکثر مردم استفاده از دهانشویه را به عنوان بخشی از مراقبت‌ های بهداشتی در نظر میگیرند اما برخی نیز برای از بین بردن بوی بد دهان از آن استفاده می کنند. دهانشویه فلوراید دار به تقویت مینای دندان و مقابله با بیماری لثه کمکی نمی کند مگر این که پس از مسواک و نخ دندان مورد استفاده قرار گیرد. دهان و دندان ها باید هنگامی که در معرض این ماده قرار می گیرند کاملاً تمیز باشند.

آیا با استفاده از دهانشویه دیگر نیازی به مسواک نیست؟

نکته ی بسیار مهم این می باشد که دهانشویه جایگزین مسواک و نخ دندان نمی شود. تنها راه موثر از بین بردن پلاک و باکتری های سطح دندان ها و زیر لثه، مسواک و نخ دندان می باشد.

چند وقت یک بار دهانشویه استفاده کنم؟

به طور کلی استفاده از دهانشویه برای حفظ بهداشت دهان ضرورتی ندارد. بیشتر شرکت های سازنده دهانشویه توصیه می کنند روزی یک یا دو بار پس از مسواک و نخ دندان باید از آن استفاده کنید.

دهان شویه چگونه به حفظ بهداشت دهان کمک می کند؟

از آنجایی که ترکیبات دهانشویه های متفاوت اند به طور کلی استفاده از دهانشویه ارتباط تنگاتنگی با رعایت بهداشت دهان دارد، به سختی می توان دقیقا مشخص کرد دهانشویه چقدر به حفظ سلامت دهان کمک می کند، کدام نوع آن بهتر عمل می کند یا بهترین دهانشویه کدام است.
درصد زیادی از کسانی که هر روز از دهانشویه استفاده می کنند، برای درمان علائم بیماری لثه، زخم های دهانی یا ورم لثه این کار را انجام می دهند.‌
دهانشویه با داشتن ترکیبات ضد عفونی کننده مانند الکل، منتول و اکالیپتوس باکتری ها را از بین می برد.
همچنین ترکیبات داخل دهانشویه می توانند وارد فضاهایی شوند که دسترسی به آن ها با مسواک و نخ دندان مشکل است. در نتیجه باکتری‌ های تمامی نواحی دهان را می تواند از بین ببرد.
برخی از فلوراید ها مینای دندان را قوی‌ تر می‌ کنند. در پژوهشی در سال ۲۰۰۷ بر روی کودکان 7 الی 11 ساله انجام شد. مشخص شد دهانشویه های حاوی فلوراید شمار پوسیدگی دندان را بیش از ۵۰ درصد کاهش داد.

فلوراید دهانشویه از طریق مینای دندان جذب شده و باعث افزایش مقاومت دندان می شود.

نکات مهم استفاده از هانشویه
نکات مهم استفاده از هانشویه

هشدارها و نکات مهم در استفاده از دهان شویه

معمولاً دهانشویه حاوی مقدار زیادی الکل و فلوراید است. این مواد نباید بلعیده شود به خصوص در کودکان زیر 6 سال، به همین دلیل انجمن دندانپزشکی آمریکا استفاده از دهانشویه برای کودکان زیر سن ذکر شده توصیه نمی کند. عدم بلع دهان شویه برای بزرگسالان نیز صدق می کند.
اگر زخم باز داشته باشید ممکن است پزشک برای از بین بردن باکتری ها، تسریع جوش خوردن و التیام بافت برای شما دهانشویه تجویز کند.

انواع دهان شویه

این ترکیبات در دو نوع درمانی و زیبایی موجود می باشند.
دهانشویه های درمانی حاوی ترکیباتی هستند که باکتری های دهان را کاهش میدهند. برای وضعیت هایی مانند پسروی لثه و التهاب آن، خشکی دهان و تجمع پلاک در دندان ها مصرف می شوند.
دهانشویه های زیبایی برای از بین بردن بوی بد دهان و ایجاد طعم خوشایند و سفید کردن دندان ها استفاده می شوند.

ترکیبات موجود در دهان شویه چیست؟

  • فلوراید
    برای مقابله با پوسیدگی و تقویت مینا دندان استفاده می شود.
  • ستیل پیریدینیوم کلراید
    برای از بین بردن بوی دهان و باکتری استفاده می شود.
  • کلرهگزیدین
    برای کنترل التهاب لثه و کاهش باکتری استفاده می شود.
  • روغن فرار یا عصاره ای در بعضی از دهانشویه ها استفاده می شود.
    این ترکیبات شامل منتول، اکالیپتوس و تیمول که همه ی این ترکیبات خاصیت ضد قارچی و ضد باکتری دارند.
  • پراکسید هیدروژن یا پروکسید کاربامید
    برای سفید شدن دندان ها به کار می رود.

بهترین دهانشویه برای جلوگیری از پوسیدگی دندان

دهان شویه وی وان مدل General Cool Mint جمعیت باکتری ها را در سراسر حفره دهانی کاهش می دهد. این دهانشویه به دلیل دارا بودن عصاره گیاهی نعناع و اکالیپتوس باعث حس طراوت و شادابی در مخاط دهان می شود.

ویژگی های دهانشویه وی وان

  • ضد باکتری و ضد التهاب لثه
  • توقف پیشرفت پوسیدگی اولیه و ترمیم آن
  • ممانعت از بیماری‌ های لثه یا پریودنتال
  • ممانعت از نرم شدن سطح دندان، سایش رزین و مواد کامپوزیتی
  • ایجاد محیط مناسب برای جذب مواد معدنی و کلسیم توسط مینای دندان
  • حاوی فلوراید جهت استحکام بخشی به دندان و لثه

دهان شویه ایرشا مدل Complete

این دهان شویه فاقد الکل می باشد و مخاط دهان را تحریک نمی‌ کند. این محصول فوق العاده برای مراقبت از دندان‌ ها و ارتقا سطح بهداشت دهان و دندان است.
این دهانشویه می تواند تمامی جرم‌ ها و پلاک‌ ها را از بین ببرد.
دهانشویه ایرشا سفید کننده و تمیز کننده دندان بوده و با رفع باکتری‌ از بوی بد دهان جلوگیری می‌ کند.

نکته ی بسیار مهم این است که علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان بهتر است هر 6 ماه یکبار برای معاینه به دندانپزشک مراجعه نمایید با تهیه ی کارت تخفیف بیمه دندانپزشکی و زیبایی سلامت کارت هزینه درمان و زیبایی دندان را تا 50 % کاهش دهید.

خانه

تعرفه ها

درباره ما

وام

سوالات